www.portiautomatizari.ro

Datorita faptului ca in ultimul timp au aparut foastre multe constructii noi sau renovari si fiecare beneficiar sau utilizator final doreste sa aiba o poarta, bariera auto sau usa de garaj dotata cu automatizare actionata de telecomanda. Noi putem rezolva aceste probleme si toate acestea impreuna sa fie deschise cu aceasi telecomanda.

Daca discutam de confectia de porti metalice sau porti din fier forjat putem oferi solutii cu modele de porti din portofoliul nostru sau orice model solicitat de dumneavoastra sau arhitectul dumneavoastra.  Deasemenea, in acelasi model cu poarta auto executam si garduri metalice, porti pietonale, copertine, balustrade, etc.

Este destul de greu sa gasesti pe piata din Romania o firma serioasa care sa-ti ofere solutii complete pentru PORTI METALICE dotate cu  AUTOMATIZARI de  PORTI culisante sau batante daca nu stii unde sa cauti. Cu toate ca exista zeci sau chiar sute de firme in acest domeniu,  sunt putine care ofera o gama larga de accesorii pentru porti batante sau culisante, confectii metalice si automatizari, toate inglobate si mai ales sa-ti ofere solutia optima pentru proiectul pe care vrei sa-l finalizezi.

Deasemenea vindem ACCESORII porti AUTOPORTANTE si confectionam PORTI AUTOPORTANTE. Aceste sunt reprezinta cea mai buna solutie pentru portile culisante fara sina incastrata sau aplicata pe paviment.

Cel mai accesibil mod de a cauta si gasi solutii si modele de porti este INTERNETUL. Din acest motiv am construit acest site www.portiautomatizari.ro pentru a putea oferi potentialilor clienti sau chiar arhitectilor solutiile de care au nevoie. In acest magazin online puteti gasi fotografii, schite, detalii tehnice si nu in ultimul rand preturi la produse, mai putin la confectiile metalice.

Firma noastra poate oferi solutii si pentru partea de control acces cu interfoane, videointerfoane, cititoare cu card de proximitate, tastaura, telecomanda  si incuietori electromagnetice (broaste electromagnetice, yale electromagnetice aplicate, zavoare electromagnetice).

Suntem pregatiti sa oferim accesoriile de porti si automatizarile din STOC, pentru cei care doresc sa-si construiasca sau sa-si monteze singuri automatizarile.  Automatizarile de porti vor fi insotite de certificat de garantie de 24 luni si instructiuni de montaj, instalare si programare. 

Clientii pot apela la noi pentru o consultare inainte de a lua o hotarare in privinta achizitionarii anumitor produse. Suntem convinsi si putem demonstra ca ca putem face un parteneriat bun cu dumneavoastra.

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

Fotografiile cu automatizari porti si accesorii automatizari prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza informatii contractuale.

Partener: Usi Metalice
  • Usi antifoc
  • Automatizari Porti
  • Usi Rezistente la Foc
  • Bariere Auto
    Calatog Magazine Online